Gå direkt till innehåll
Hydroscand bjuder in till öppet hus i Karlskrona

Hydroscand bjuder in till öppet hus i Karlskrona

Tid 13 Juni 2024 11:00 – 14:00

Plats Gullbernavägen 8, 371 47 Karlskrona

Välkommen till öppet hus hos Hydroscand i Karlskrona den 13 juni mellan kl. 11:00 och 14:00!

Besök butiken och upptäck Hydroscands breda utbud av produkter och tjänster, inklusive Hydroscands Läcksökning för att optimera ditt tryckluftssystem och Hydroscands EnergiOptimering som hjälper till att sänka kostnader och skydda miljön.

Under dagen får besökare ta del av ett specialerbjudande på Hydroscands egna produkter inom fett och rengöring. Dessutom bjuds det på grillade hamburgare till lunch. För de som är intresserade av Hydroscands SlangExpress kommer en av våra bussar att vara på plats.

Varmt välkommen!

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!