Gå direkt till innehåll
Förhindra oljespill med Hydroscands nya oljehållarkit – lanseras på Trailer Trucking Festival

Förhindra oljespill med Hydroscands nya oljehållarkit – lanseras på Trailer Trucking Festival

Tid 25 Augusti 2023 10:00 – 26 Augusti 2023 17:00

Plats Mantorp park, Parisvägen 8, 590 17 Mantorp

Hydroscand medverkar på Trailer Trucking Festival den 25-26 augusti i Mantorp park.

I monter B14-B15 på Trailer Trucking Festival lanserar Hydroscand sitt nya energioptimerande oljehållarkit som förhindrar oljespill vid byte av slang. Du kan även ta del av produktnyheter, produktprogram inom fordonspneumatik, centralsmörjning (CLS) och Hydroscands tjänster TrackingCode och SlangExpress.

Vill du bli en del av Hydroscand SlangExpress? Hydroscand SlangExpress söker servicetekniker. Kom förbi Hydroscands monter så berättar Jonas Björk (servicechef SlangExpress Östergötland) & Vilma Nilsson (HR) mer om vad rollen som servicetekniker innebär.

Vi ser fram emot att träffa er!

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!