Gå direkt till innehåll
Besök Hydroscand på Skog & Traktor mässan i Emmaboda

Besök Hydroscand på Skog & Traktor mässan i Emmaboda

Tid 3 Maj 2024 09:00 – 4 Maj 2024 16:00

Plats Emmaboda Flygbana Skutaryd 210, 361 92 Emmaboda

Den 3-4 maj är Hydroscand på plats i monter U58, redo att besvara alla dina frågor kring slang och ledningskomponenter.

I år är det ännu en gång dags för Skog & Traktor i Emmaboda och självklart finns Hydroscand på plats för att möta mässans besökare. Skog & Traktor är branschutställningen med inriktning på skogsbruk, lantbruk, grönytor, ATV och vedhantering.

På mässan berättar Hydroscand om nyttan och värdet av de produkter och tjänster som de erbjuder. Bland det stora utbudet av produkter och tjänster finns lösningar för olika typer av verksamheter och maskiner, inte minst för skogsindustrin. Exempelvis tjänsten SlangExpress, som hjälper till med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll ute på fält.

Sväng förbi Hydroscand monter U58 och lär dig mer om vad de kan göra för att gynna din verksamhet!

Varmt välkommen till Hydroscand!


Hitta hit:
Emmaboda Flygbana hittar du alldeles utanför, öster om Emmaboda / Lindås. Från väg 120 tar du avfarten till flygbanan och följer skyltningen.

Öppettider:
Fredagen 3 maj kl 09.00 – 16.00
Lördagen 4 maj kl 09.00 – 16.00

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!