Gå direkt till innehåll
Besök Hydroscand på Processteknik i Göteborg den 8-10 oktober

Besök Hydroscand på Processteknik i Göteborg den 8-10 oktober

Tid 8 Oktober 2024 09:00 – 10 Oktober 2024 16:00

Plats Svenska Mässan, Mässans gata/ Korsvägen, Göteborg

Hydroscand ställer ut på Processteknikmässan i Göteborg den 8-10 oktober

I Hydroscands monter C01:02 kan besökare ta del av tekniska produkter och tjänster som effektiviserar och säkrar processer inom industrin. Bland Hydroscands breda produkt och tjänsteutbud hittar du bland annat Hydroscands industrislangar, samt tjänster från Special Hoses, där slangar och rörkonstruktioner tillverkas efter kundens specifika behov.

Hydroscand erbjuder även tjänsterna SlangExpress, mobil provtryckning, läcksökning och energioptimering, som utför förebyggande underhåll på anläggningar. Detta säkerställer en trygg drift och arbetsmiljö som både sparar pengar och minskar utsläpp.

Besök Hydroscands monter C01:02 och upptäck hur deras lösningar kan optimera er produktion!

Varmt välkommen!

Kategorier

Kontakter

Pontus Nygren

Pontus Nygren

Presskontakt VD Hydroscand Sverige & Danmark +46 (0)8-555 990 14

Om Hydroscand

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 21 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand över 77 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler 550 anställda och en omsättning på 1,66 miljarder kronor (2023).
Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!